The greatest minds in spirituality live on your computer screen!
Choose language
English Magyar Deutsch Română Русский Español český
 
 
 

Lajos Aradi

Pilis-explorer, journalist, editor, teacher at Spirit Magister University.

A 90-es évek közepén, rádiós szerkesztőként ismerkedett meg az őstörténet-kutatás legismertebb személyiségeivel, akik segítségével tovább mélyítette ez irányú tanulmányait. Ekkortól kezdve ismerkedik meg a régiek gyógyító eljárásaival, azzal az eszmerendszerrel, amely a középkor végéig meghatározó volt a Kárpát-medencében. Ahogy fogalmaz: Innen egy ugrás volt a Pilis, és az egykori királyi központ titkainak megismerése.

A kutatás mellett - amelyben jelentős szereppel bírt a terepkutatás is - folytatja újságírói, szerkesztői munkáját is, a rádiós X-változat című műsor megszüntetése után alapító főszerkesztője lesz a Táltos Ménhír folyóiratnak, majd 2002-től három éven keresztül a Dobogó Mitikus Magyar Történelem ismeretterjesztő folyóirat főszerkesztője.

A gyógyító, segítő tevékenység mellett folyamatosan tart előadásokat és tanfolyamokat az ország szinte minden pontján a Pilis titkairól, a mitikus történelmi titkokról és a szent helyek energetikájáról is. Táborokat, túrákat is szervez, amelyek keretében az érdeklődök testközelből ismerkedhetnek meg a titkokkal és az erőkkel, sőt meg is tanulhatják ezek használatát a mindennapokban. A Spirit Magister Szabadegyetem óraadó tanára a radieszteziológus képzésben.

Munkásságának összefoglalásaként előkészületben van A Pilis-rejtély című könyve, az előadásait megörökítő DVD-k pedig az ország több pontján is hozzáférhetők a könyvesboltokban és árusoknál.

 

Related events

Secrets of the Pilis Mountain

Watch now
2:00
 
Secrets of the Pilis Mountain - Lajos Aradi

What is the truth about Pilis, Dobogoko and the Heart Chakra?

The lecture is only avaliable in hungarian language!

» View More
Stephan Schwartz special offer Osho the contemporary mystic Stephan Schwartz

Get involved!

During our live broadcasts you can participate the event: ask questions directly to the presenter or share your ideas with your fellow viewers. This is one of the greatest community experience you will ever have. Join a worldwide community of like-minded individuals in real time.

EsoGuru - the greatest minds in LIVE!

Esoguru.com brings you the most influential personalities in spirituality and self-help, LIVE to your computer screen. Spiritual leaders like His Holiness the Dalai Lama, Dr. Masuru Emoto and Mayan Elder Don Alejandro Cirilo Perez Oxlaj are just some of the great teachers we have recently featured in some truly inspirational online broadcasts. No matter where you are on the planet - you can have a front row seat to the most exclusive webcasts and access to leading luminaries around the globe. Live webcasts, exciting video lectures and enlightening spiritual events awaits you.

Be the first to know!

Please notify me of new events on EsoGuru